Acasa

Scule și mașini de înșurubat pentru înșurubări perfecte!

Gama alkitronic de scule, masini si dispozitive industriale pentru îmbinări cu șuruburi cuprinde:

  • multiplicatoare ( chei dinamometrice) cu baterie

Dacă doriți să strângeți șuruburile cu precizie, chiar și fără alimentare electrică a mașinii de înșurubat, puteți folosiți noul multiplicator de cuplu cu baterie alkitronic. Lucrați flexibil oriunde v-ați afla.

  • multiplicatoare ( chei dinamometrice) electrice

Noua generatie de masini electrice de înșurubat.

Înșurubează cu precizie și deșurubează orice tip de conexiune prin înfiletare. Se opreste automat, cand strângerea programată este realizată.

  • multiplicatoare ( chei dinamometrice) pneumatice

Proiectate pentru a oferi un control simplu al cuplului de torsiune mașinele de înșurubat pneumatice alkitronic ofera precizie la strangere, rapiditate si eficienta din punct de vedere al costului.

Operare continua, fara impact.

Inlocuiesc cu succes dispozitivele cu impact, extensiile de tevi si alte modalitati nepotrivite de strangere, care nu ofera suficienta siguranta.

  • multiplicatoare ( chei dinamometrice) hidraulice

Cheile hidraulice de la alkitronic sunt extrem de eficiente atunci când se lucrează cu șuruburi și piulițe de mari dimensiuni care trebuiesc strânse cu forță mare. Aceste chei hidraulice sunt proiectate special pentru zonele unde piulițele sunt dificil de accesat.

  • multiplicatoare ( chei dinamometrice) manuale

Înșurubează precis și sunt independente din punct de vedere energetic. Aceste mașini de înșurubat sunt fiabile și ușor de folosit. Cupluri de la 200 până la 50.000 Nm. Nu este necesară o sursă de alimentare suplimentară pentru a atinge cuplul dorit. Sunt deosebit de eficiente în scopuri de întreținere și pentru utilizare în zone cu risc de explozie.

  • accesorii

Atât mașinele de înșurubat alkitronic, cât și accesoriile alkitronic corespund celor mai înalte standarde de calitate industrială. Concepute pentru a completa mașinele noastre de înșurubat, accesoriile vă permit să vă bucurați de tot ce aveți nevoie pentru aplicația dvs. dintr-o singură sursă.

Un răspuns la „Acasa”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *